Training Morele moed voor dierenartsen

Datum: Vrijdag 5 juli 2019 van 13:00 – 16:30 uur
Locatie: Utrecht centrum

Je leert in een groep van vakgenoten hoe je beter om kunt gaan met morele dilemma’s in de diergeneeskundige praktijk. Je oefent ethisch handelen door ethische dilemma’s en moreel lastige situaties uit de eigen werkpraktijk actief samen met collega’s te onderzoeken. Je ontdekt welke handelingsopties er zijn en hoe die uitwerken op anderen. Zo oefen je de moed en de handigheid om in de toekomst sneller en beter het door jou gewenste ‘goede gedrag’ te vertonen. De training is gebaseerd op de methode ‘Forum Theater’ van Augusto Boal (1995), met als doel moreel handelen te activeren.

Kosten: € 545,- (excl. BTW) en € 659,45 (incl. BTW)

Aanmelden en informatiemoniquejanssens@ethischbedrijf.nl o.v.v. naam training en datum.

 

Training Betere Manager, beter bedrijf

Datum: Vrijdag 15 juni 2019 van 09:00 – 17:00 uur
Locatie: Conferentiehotel Kapellerput, Somerenseweg 100, 5591 TN Heeze

In deze één-daagse training voor managers en leidinggevenden die zich verder willen ontwikkelen door écht tot in de kern door te dringen is Monique Janssens gastdocent.

Het is een combinatie van actief bezig zijn en theoretische verfijning van jouw managementskills. Deze integrale aanpak verbetert de prestaties op élk vlak (zowel persoonlijk als in teamverband) terwijl je je werk makkelijker en met meer prezier uitvoert. Het maakt niet uit of jouw organisatie bijvoorbeeld agile / lean, of meer traditioneel werkt. Ook de sector waarin je werkzaam bent is van ondergeschikt belang. Of je nu werkt in de zakelijke dienstverlening, productie, zorg en welzijn of of horeca: het geleerde passen we al tijdens de training toe op jouw eigen werksituatie.

Theoretische kennis en fysieke werkvormen worden afgewisseld. Het doel is om een betere manager te worden die vervolgens zijn werknemers en collega’s in staat stelt om het beste uit zichzelf te halen.

Je leert:

  • het belang van goed geformuleerde kernwaarden van jezelf en je organisatie
  • de samenhang tussen deze kernwaarden en jouw eigen functioneren
  • een snelle manier om nieuwe inzichten van deze training te vertalen naar concrete acties
  • om zo in tien stappen jouw bedrijf naar een ethische organisatie te leiden

Kosten: € 595,- (incl. BTW)

Aanmelden en informatie: Involve Ethics

Alle trainingen zijn op aanvraag beschikbaar voor andere beroepsgroepen.